Siirry pääsisältöön

Angry Birds Go Snow -tapahtuma

Kerro pukeutumisestasi. Pukeuduitko tapahtumassa sään, tapahtuman/tilanteen ja ennalta annettujen ohjeiden mukaisesti, mm. oliko sinulla rintanimikyltti, varavaatetta jne. Jos pukeutumisesi oli puutteellista, mikä siihen oli syynä ja mitä tekisit toisin?
- Pukeuduin sään mukaan, eli minulla oli tuulta pitävät vaatteet. Rintanimikyltti jäi kotiin, mutta sitä ei tarvinnut niin paljon. Saimme koululta heijastinliivit, mitkä olivat hyvät tapahtumaan. Olisin ottanut enemmän varavaatetta mukaan, vaikka pakkasta ei ollut kauheasti mutta kuitenkin paikoillaan seisominen oli kylmää puuhaa.

Pääsitkö esivalmistelemaan tehtäväpistettäsi, mitä esivalmisteluita teit?
- Pääsin, sain tehdä muiden työntekijöiden kanssa pelejä pisteellemme ja viemään Angry Birds- pehmoleluja leikkeihin.

Miten otit asiakkaita vastaan, tervehditkö heitä (vaikka he eivät tehtäväpisteellesi olisi tulleetkaan), yrititkö houkutella uusia asiakkaita, kerro miten palvelit asiakkaita yksilöllisesti (esim. lapset, aikuiset jne.), kannustitko asiakkaita, millainen oli elekielesi (hymy, katsekontakti jne.), käytitkö matkapuhelinta (jos käytit, mihin tarkoitukseen/missä tilanteessa)?
- Tervehdin asiakkaita vähän väliä ja toivotin heidät tervetulleiksi. Kannustin lapsia ja juttelin silloin tällöin aikuisille. Pyrin ottamaan asiakkaisiin katsekontaktin ja hymyilin aina asiakkaille. Käytin matkapuhelinta vain kellon katsomiseen, kuvien ottamisiin.

 Kysyitkö asiakkailta palautetta?
-  Kysyin välillä mitä mieltä he olivat tapahtumasta ja lapsilta, että oliko kivaa.

Tutustuitko etukäteen fb-sivuille laitettuun materiaaliin, mm. oman tehtäväpisteen vastuut/turvallisuus? Jos et tutustunut, niin miksi et?
- Tutustuin, luin ohjeet tarkasti ja huolellisesti.

Olitko aktiivinen, oliko toimintasi asiakkaita arvostavaa/miten asiakkaiden arvostus näkyi toiminnassasi? Jaksoitko olla aktiivinen / asiakaspalveluhenkinen koko tapahtuman ajan?
- Olin aktiivinen ja toimintani oli asiakkaita arvostavaa. Jaksoin olla aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen koko tapahtuman ajan.

Miten huolehdit turvallisuudesta?
- Huolehdin turvallisuudesta siten, että pidin lapsia silmällä ettei he satuta itseään tai toisiaan. Olin myös Eveliina T:n kanssa Kick Bikessä ja huolehdin siinä, ettei muut ihmiset tule radalle ja lapsia jos heillä oli vaikeuksia pyörien kanssa.

Millaista oli / miten sujui yhteistyö toimipisteesi muiden työntekijöiden kanssa?
- Hyvin, pystyimme kommunikoimaan toistemme kanssa ja kaikki tiesivät mitä piti tehdä.

Noudatitko sovittuja työaikoja (esim. ruokatauon suhteen) ja sovitko työpisteesi vastuuhenkilön kanssa, jos jouduit poistumaan paikalta?
- Noudatin, tulin paikalle ajoissa ja kysyin pisteen vastuuhenkilöltä, että milloin sain mennä syömään.

Toimitko hyvien käyttäytymistapojen mukaisesti? Miten hyvät käyttäytymistavat näkyivät toiminnassasi?
- Käyttäydyin hyvin ja en saanut valituksia asenteestani, keskustelin työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ystävällisesti ja kohteliaasti.


Mitä opit?
- Opin järjestämään tapahtumaa ja tapahtumien turvallisuudesta.








Kommentit

  1. Hei Janetta, hyvä blogikirjoitus :) Olit pohtinut kaikkia aiheita ja aina hyvää on se, jos/kun tapahtumista oppii jotain uutta. t.Päivi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kymenlaakson ruokakulttuuri

Perustietoa Kymenlaakso sijaitsee Kaakkois-Suomessa ja se on saanut nimensä sen halki kulkevasta Kymijoesta, jonka varrella ovat seudun suurimmat asutuskeskukset. Kymenlaakson maakuntakeskukset ovat Kotka ja Kouvola.  Kymenlaakson maakuntaa ympäröivät  Uusimaa  lounaassa,  Päijät-Häme  luoteessa,  Etelä-Savo  pohjoisessa ja  Etelä-Karjala  idässä. ( lähde ) Ruokakulttuuri Kymenlaakso kuuluu pääosin pehmeän leivän alueeseen, sillä leipominen on isossa roolissa, varsinkin arkisin. Kymenlaaksolaiset ovat nimenneet ruokiaan monipuolisesti, mikä on myös rikastuttanut alueen ruokakultturia. Viime vuosina on kiinnitetty paljon huomiota ruokakulttuuriin, on kartoitettu historiaa, kehitetty vanhalta pohjalta uutta ja edistetty voimakkaasti pienimuotoista elintarviketuotantoa.  Kymenlaakson 3 perinneruokaa ovat; hapankaalikeitto, perunaleposkat ja sienisalaatti. Myös rieskat ja piirakat kuuluvat kymenlaaksoiseen ruokakulttuuriin. ( lähde ) Hapankaalikeitto  200 g sipulia 1 rkl

Alkoholitaulukko

ALKOHOLI RAAKA-AINE/ MAUSTEET VALMISTUSMAA(T) LAATULUOKITUS ESIMERKKIDRINKKI Käyttötavat TUOTEMERKKEJÄ Vodka -           Vesi, etanoli ja vilja -           Venäjä, Puola, Yhdysvallat, Kanada, Suomi ja Ruotsi -           Ei ole. -           Valkovenäläinen -           Sininen kirpeä -           Caipirosca -           Voidaan nauttia raakana, jolloin se on yleensä jäähdytetty kylmäksi. Myös sitä voidaan käyttää juomasekoituksissa. -           Hollantilainen Ketel One Vodka -           Absolut Vodka -           Venäjän Smirnoff ja Standard Vodka -           Suomen Finlandia Vodka Gin -           Vilja, katajanmarjat -           Mausteet; korianteri, kardemumma, sitrushedelmän kuoret, kanelia ja inkivääriä -           Lontoo ja Brittein Saaret -           Ei ole.

Retki-, Erä- ja Luontoruokailu päättötyö

Alkuruoka: Bataattikeitto Valitsin keiton kanssa valkoviinin, joka on pirteä ja hedelmällinen, mutta kuiva. Joten valitsin Laroche Réserve Chardonnay 2016 .  Pääruoka: Kanapihvit & kasvisnyytit Pääruoan kanssa valitsin juotavaksi punaviinin, mikä on kevyehkö, marjaisa, mutta myös raikas. Valitsin Castillo de Molina Pinot Noir Reserva 2015 . Jälkiruoka:  Suklaamousse mustikoilla Jälkiruoan juoman valmistin itse. Juoma oli mukavan makea ja siinä maistui mukavasti vanilija. Juoman nimi on vanilijaunelma.  Juoman ainekset:  1 cl Salted Caramel makusiirappia 2 cl Galliano Vanilla  2 cl Koskenkorva Vodka 40% Sprite