Siirry pääsisältöön

Erilaisten majoituspalveluiden vertailu

Vertailin Cumulus Resort Rukahovea SKI-INN Hotelli RukaVillageen, joka sijaitsee Rukahovea vastapäätä. 

Molemmat hotellit sijaitsevat Rukan keskustassa, aivan rinteiden lähettyvissä. Molemmissa hotelleissa asiakasryhmät ovat yleensä aktiviteeteistä nauttiville ja kaikenikäisille. 


SKI-INN Hotelli RukaVillage tarjoaa hotellin lisäksi yöpymistä myös Aurinkorinteellä, MastonAitiossa, RukaTontussa ja RukaSuitessa mitkä sijaitsevat Kauppakeskus Kumpareen yhteydessä Länsi-Rukalla. Jokaisessa huoneessa ja huoneistossa on oma keittiö ja erinomainen varustus, osaan huonehinnoista sisältyy aamianen 1-2 hengelle. RukaVillagen huoneistoja on 7 eri kokoa: pienimmät ovat 40 m2 ja suurimmat ovat 94 m2. Myös RukaVillagen hotellihuoneet ja huoneistot koostuvat kolmesta kävelysilloin liitetystä rakennuksesta. A-talosta on suora hissiyhteys Rukan 320-paikkaseen parkkihalliin. Osasta huoneistoista löytyy myös oma poreallas. 


Cumulus Resort Rukahovi on monipuolinen tunturihotelli, joka tarjoaa täyden palvelun erämaamajoitusta. Rukahovi on myös Rukan suurin hotelli jossa on 163 huonetta, 17 sviittiä ja 48 huoneistoa. Hotellista löytyy myös kokouskeskus, jonne mahtuu yhteensä 390 henkilöä. Huoneistot sijaitsevat n. 400 metrin päästä hotellista, aivan Kelorinteen ala-aseman läheisyydessä. Hotellissa on myös kaksi ravintolaa; ravintola Kaltiokivi, mikä sijaitsee aivan vastaanoton vieressä ja ravintola Kaarle XII Ski Ruka, joka on 3. kerroksessa. 



SKI-INN Hotelli RukaVillagen vastaanotto on auki klo: 8-22, ja Cumulus Resort Rukahovi on auki ympäri vuorokauden. RukaVillagen hotellihuoneet ovat erittäin modernit ja uudenlaiset, verrattuna Rukahoviin. Rukahovissa hotellihuoneet ovat vanhanaikaiset ja mitkä kaipaisivat enemmän kunnostusta. Cumuluksesta löytyy kyllä erilaisia huone vaihtoehtoja. 

Molemmissa hotelleissa on mahdollisuus järjestää kokouksia. Mutta Cumuluksessa on suuremmat tila kokouksille. 

https://www.cumulus.fi/hotellit/rukatunturi/cumulus-resort-rukahovi-rukatunturi
https://www.ski-inn.fi/majoitus/ruka/hotelli-rukavillage

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kymenlaakson ruokakulttuuri

Perustietoa Kymenlaakso sijaitsee Kaakkois-Suomessa ja se on saanut nimensä sen halki kulkevasta Kymijoesta, jonka varrella ovat seudun suurimmat asutuskeskukset. Kymenlaakson maakuntakeskukset ovat Kotka ja Kouvola.  Kymenlaakson maakuntaa ympäröivät  Uusimaa  lounaassa,  Päijät-Häme  luoteessa,  Etelä-Savo  pohjoisessa ja  Etelä-Karjala  idässä. ( lähde ) Ruokakulttuuri Kymenlaakso kuuluu pääosin pehmeän leivän alueeseen, sillä leipominen on isossa roolissa, varsinkin arkisin. Kymenlaaksolaiset ovat nimenneet ruokiaan monipuolisesti, mikä on myös rikastuttanut alueen ruokakultturia. Viime vuosina on kiinnitetty paljon huomiota ruokakulttuuriin, on kartoitettu historiaa, kehitetty vanhalta pohjalta uutta ja edistetty voimakkaasti pienimuotoista elintarviketuotantoa.  Kymenlaakson 3 perinneruokaa ovat; hapankaalikeitto, perunaleposkat ja sienisalaatti. Myös rieskat ja piirakat kuuluvat kymenlaaksoiseen ruokakulttuuriin. ( lähde ) Hapankaalikeitto  200 g sipulia 1 rkl

Alkoholitaulukko

ALKOHOLI RAAKA-AINE/ MAUSTEET VALMISTUSMAA(T) LAATULUOKITUS ESIMERKKIDRINKKI Käyttötavat TUOTEMERKKEJÄ Vodka -           Vesi, etanoli ja vilja -           Venäjä, Puola, Yhdysvallat, Kanada, Suomi ja Ruotsi -           Ei ole. -           Valkovenäläinen -           Sininen kirpeä -           Caipirosca -           Voidaan nauttia raakana, jolloin se on yleensä jäähdytetty kylmäksi. Myös sitä voidaan käyttää juomasekoituksissa. -           Hollantilainen Ketel One Vodka -           Absolut Vodka -           Venäjän Smirnoff ja Standard Vodka -           Suomen Finlandia Vodka Gin -           Vilja, katajanmarjat -           Mausteet; korianteri, kardemumma, sitrushedelmän kuoret, kanelia ja inkivääriä -           Lontoo ja Brittein Saaret -           Ei ole.

Retki-, Erä- ja Luontoruokailu päättötyö

Alkuruoka: Bataattikeitto Valitsin keiton kanssa valkoviinin, joka on pirteä ja hedelmällinen, mutta kuiva. Joten valitsin Laroche Réserve Chardonnay 2016 .  Pääruoka: Kanapihvit & kasvisnyytit Pääruoan kanssa valitsin juotavaksi punaviinin, mikä on kevyehkö, marjaisa, mutta myös raikas. Valitsin Castillo de Molina Pinot Noir Reserva 2015 . Jälkiruoka:  Suklaamousse mustikoilla Jälkiruoan juoman valmistin itse. Juoma oli mukavan makea ja siinä maistui mukavasti vanilija. Juoman nimi on vanilijaunelma.  Juoman ainekset:  1 cl Salted Caramel makusiirappia 2 cl Galliano Vanilla  2 cl Koskenkorva Vodka 40% Sprite