Siirry pääsisältöön

Room Escape

Mikä oli hyvää? 
- Hyvää oli onnistuminen ja hyvän palautteen saanti. Itse tuntui onnistuvan tehtävässä, kun sai paljon hyvää palautetta ja kaikki osallistuivat hyvillä mielin, eikä ketään jätetty ulkopuolelle.

Mitä kehitettävää?
- Varmaankin enemmän tehtäviä ja niissä parannettavaa ja kehitettävää. Ainahan jos tekee jotain ryhmätyötä niin aina on jotain kehitettävää. 

Miten ryhmän työskentely sujui? 
- Ryhmässä työskentely sujui hyvin, ryhmänhenki oli hyvä ja kaikki saivat tehdä jotain ja kaikki osallistuivat työskentelyyn.

Mitä opit tapahtumien/ohjelma palveluiden suunnittelusta/toteutuksesta?
- Opin suunnittelemaan uutta ohjelma palvelua ja sen toteutusta. Sekä opin työskennellä taas uudenlaisessa ryhmässä. Sekä opin paljon koko tehtävästä ja tälläisen tehtävän tuottamisesta.

Millaista palautetta asiakkaat antoivat?
- Hyvää palautetta saatiin ja asiakkaat sanoivat, että tapahtuma piristi päivää ja he tykkäsivät tapahtumasta. 


Lopuksi annoimme asiakkaille tälläiset kiitos-laput ja asiakkaat tykkäsivät kiitos lahjasta. 

Kommentit

  1. Teillä sujui tuo Room Escape tosi hyvin ja ryhmän työnjako oli hyvää. Teitte kaikki omat osuutenne hyvin ja olitte kaikki mukana.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kymenlaakson ruokakulttuuri

Perustietoa Kymenlaakso sijaitsee Kaakkois-Suomessa ja se on saanut nimensä sen halki kulkevasta Kymijoesta, jonka varrella ovat seudun suurimmat asutuskeskukset. Kymenlaakson maakuntakeskukset ovat Kotka ja Kouvola.  Kymenlaakson maakuntaa ympäröivät  Uusimaa  lounaassa,  Päijät-Häme  luoteessa,  Etelä-Savo  pohjoisessa ja  Etelä-Karjala  idässä. ( lähde ) Ruokakulttuuri Kymenlaakso kuuluu pääosin pehmeän leivän alueeseen, sillä leipominen on isossa roolissa, varsinkin arkisin. Kymenlaaksolaiset ovat nimenneet ruokiaan monipuolisesti, mikä on myös rikastuttanut alueen ruokakultturia. Viime vuosina on kiinnitetty paljon huomiota ruokakulttuuriin, on kartoitettu historiaa, kehitetty vanhalta pohjalta uutta ja edistetty voimakkaasti pienimuotoista elintarviketuotantoa.  Kymenlaakson 3 perinneruokaa ovat; hapankaalikeitto, perunaleposkat ja sienisalaatti. Myös rieskat ja piirakat kuuluvat kymenlaaksoiseen ruokakulttuuriin. ( lähde ) Hapankaalikeitto  200 g sipulia 1 rkl

Alkoholitaulukko

ALKOHOLI RAAKA-AINE/ MAUSTEET VALMISTUSMAA(T) LAATULUOKITUS ESIMERKKIDRINKKI Käyttötavat TUOTEMERKKEJÄ Vodka -           Vesi, etanoli ja vilja -           Venäjä, Puola, Yhdysvallat, Kanada, Suomi ja Ruotsi -           Ei ole. -           Valkovenäläinen -           Sininen kirpeä -           Caipirosca -           Voidaan nauttia raakana, jolloin se on yleensä jäähdytetty kylmäksi. Myös sitä voidaan käyttää juomasekoituksissa. -           Hollantilainen Ketel One Vodka -           Absolut Vodka -           Venäjän Smirnoff ja Standard Vodka -           Suomen Finlandia Vodka Gin -           Vilja, katajanmarjat -           Mausteet; korianteri, kardemumma, sitrushedelmän kuoret, kanelia ja inkivääriä -           Lontoo ja Brittein Saaret -           Ei ole.

Retki-, Erä- ja Luontoruokailu päättötyö

Alkuruoka: Bataattikeitto Valitsin keiton kanssa valkoviinin, joka on pirteä ja hedelmällinen, mutta kuiva. Joten valitsin Laroche Réserve Chardonnay 2016 .  Pääruoka: Kanapihvit & kasvisnyytit Pääruoan kanssa valitsin juotavaksi punaviinin, mikä on kevyehkö, marjaisa, mutta myös raikas. Valitsin Castillo de Molina Pinot Noir Reserva 2015 . Jälkiruoka:  Suklaamousse mustikoilla Jälkiruoan juoman valmistin itse. Juoma oli mukavan makea ja siinä maistui mukavasti vanilija. Juoman nimi on vanilijaunelma.  Juoman ainekset:  1 cl Salted Caramel makusiirappia 2 cl Galliano Vanilla  2 cl Koskenkorva Vodka 40% Sprite