Siirry pääsisältöön

Salibandyturnaus (19.11.2015)

Eli olimme viime torstaina koulujen välisissä salibandyturnauksessa, mikä pidettiin sitten meidän koulussamme. Kaiken kaikkiaan joukkueita oli neljä.

Koko turnauksessa meni mielestäni hyvin se, että kaikki olivat positiivisesti mukana hommissa ja kaikki saivat tehtäviä. Ja vaikka turnauksessa tapahtui tapaturmia, silti kaikki jaksoivat yrittää ja tehdä parhaansa.

Kehitettävää olisi varmaan laitojenkorjaajien töissä, eli olisi tosiaankin voinut levittäytyä, että olisimme saaneet laidat nopeammin korjattua. Eli meitä oli laitoja korjaamassa minä, Eveliina, Iida ja Fady. Minä ja Eveliina veimme toisen vierasjoukkueen ruokailuun, mikä oli helppo homma. 

Kaiken kaikkiaan turnaus onnistui ja kaikki saivat tehdä jotakin ja pelitkin saatiin pelattua vaikka Tavastialle sattuikin pieni tapaturma ja ei sujunut nii hyvin pelaamisen kannalta. Mukava tapahtuma ja taas kerran erilainen koulupäivä. 





Kommentit

  1. hei Janetta, täydennätkö hieman vielä blogiasi sen fb-sivuilla olleen ohjeen mukaiseksi. Kuvat ovat kivoja :) t.Päivi

    VastaaPoista
  2. Hei Janetta, katsotko vielä asiakaspalvelun kriteerit e-perusteista https://eperusteet.opintopolku.fi/#/fi/esitys/97332/ops/tutkinnonosat/103499
    ja täydennä bloggaustasi asiakaspalvelun kriteerien perusteella. Teethän täydennyksen viim. 17.12.2015. t.Päivi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kymenlaakson ruokakulttuuri

Perustietoa Kymenlaakso sijaitsee Kaakkois-Suomessa ja se on saanut nimensä sen halki kulkevasta Kymijoesta, jonka varrella ovat seudun suurimmat asutuskeskukset. Kymenlaakson maakuntakeskukset ovat Kotka ja Kouvola.  Kymenlaakson maakuntaa ympäröivät  Uusimaa  lounaassa,  Päijät-Häme  luoteessa,  Etelä-Savo  pohjoisessa ja  Etelä-Karjala  idässä. ( lähde ) Ruokakulttuuri Kymenlaakso kuuluu pääosin pehmeän leivän alueeseen, sillä leipominen on isossa roolissa, varsinkin arkisin. Kymenlaaksolaiset ovat nimenneet ruokiaan monipuolisesti, mikä on myös rikastuttanut alueen ruokakultturia. Viime vuosina on kiinnitetty paljon huomiota ruokakulttuuriin, on kartoitettu historiaa, kehitetty vanhalta pohjalta uutta ja edistetty voimakkaasti pienimuotoista elintarviketuotantoa.  Kymenlaakson 3 perinneruokaa ovat; hapankaalikeitto, perunaleposkat ja sienisalaatti. Myös rieskat ja piirakat kuuluvat kymenlaaksoiseen ruokakulttuuriin. ( lähde ) Hapankaalikeitto  200 g sipulia 1 rkl

Alkoholitaulukko

ALKOHOLI RAAKA-AINE/ MAUSTEET VALMISTUSMAA(T) LAATULUOKITUS ESIMERKKIDRINKKI Käyttötavat TUOTEMERKKEJÄ Vodka -           Vesi, etanoli ja vilja -           Venäjä, Puola, Yhdysvallat, Kanada, Suomi ja Ruotsi -           Ei ole. -           Valkovenäläinen -           Sininen kirpeä -           Caipirosca -           Voidaan nauttia raakana, jolloin se on yleensä jäähdytetty kylmäksi. Myös sitä voidaan käyttää juomasekoituksissa. -           Hollantilainen Ketel One Vodka -           Absolut Vodka -           Venäjän Smirnoff ja Standard Vodka -           Suomen Finlandia Vodka Gin -           Vilja, katajanmarjat -           Mausteet; korianteri, kardemumma, sitrushedelmän kuoret, kanelia ja inkivääriä -           Lontoo ja Brittein Saaret -           Ei ole.

Retki-, Erä- ja Luontoruokailu päättötyö

Alkuruoka: Bataattikeitto Valitsin keiton kanssa valkoviinin, joka on pirteä ja hedelmällinen, mutta kuiva. Joten valitsin Laroche Réserve Chardonnay 2016 .  Pääruoka: Kanapihvit & kasvisnyytit Pääruoan kanssa valitsin juotavaksi punaviinin, mikä on kevyehkö, marjaisa, mutta myös raikas. Valitsin Castillo de Molina Pinot Noir Reserva 2015 . Jälkiruoka:  Suklaamousse mustikoilla Jälkiruoan juoman valmistin itse. Juoma oli mukavan makea ja siinä maistui mukavasti vanilija. Juoman nimi on vanilijaunelma.  Juoman ainekset:  1 cl Salted Caramel makusiirappia 2 cl Galliano Vanilla  2 cl Koskenkorva Vodka 40% Sprite