1. Taustatietoja yrityksestä/organisaatiosta/järjestöstä
• Omistaja tai ylläpitäjä
- Teemu ja Tanja Kukko
• Toimiala
- Kahvila
• Perustamisvuosi
- Perustettu vuonna 1996, Palokunnan kadulle ja laajennettu Tavastilaan.
2. Liikeidea ja toiminta-ajatus
- Myydä laadukkaita tuotteita ja kevyitä sekä raikkaita salaatteja.
3. Yrityksen/organisaation/järjestön henkilökunta: koulutus, työkokemus. Mitä taitoja työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen?
- Koulutukset vaihtelevat, mutta kahvilatyöntekijä on yksi koulutuksista ja töitten mukaan saa uusia koulutuksia. Tekemällä oppii.
4. Ota selvää seuraavista asioista?
• Miten yritys/organisaatio/järjestö on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä seurataan?
- Kahvilalla on omavalvonta järjestelmä.
• Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?
- Sähköpostilla, suullisesti ja whatsapilla.
• Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?
-
• Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?
- Virkistyspäivillä.
• Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille?
- Mainostamalla.
Kommentit
Lähetä kommentti