Siirry pääsisältöön

Perehtyminen työssäoppipaikkaan

PEREHTYMINEN TYÖSSÄOPPIMISPAIKKAAN


1. Taustatietoja yrityksestä / organisaatiosta / järjestöstä


Omistaja tai ylläpitäjä

  • Tämän hetkinen toimitusjohtaja on Tomi Pulkki, operatiivinen johtaja on Joona Hietasola ja liiketoimintajohtaja on Riikka Hynninen.


Toimiala

  • Lasten leikkipuisto


Perustamisvuosi

  • HopLop on perustettu vuonna 2005.


2. Liikeidea ja toiminta-ajatus


  • HopLop on liikunnallinen seikkailupuisto, joka tarjoaa lapsille tekemistä ja ympäristön, jossa vanhemmat ja muut läheiset pääsevät osallisiksi lasten liikuntaleikkeihin kannustajina, rohkaisijoina ja leikkikumppaneina.


3. Yrityksen / organisaation / järjestön henkilökunta: koulutus, työkokemus. Mitä taitoja

työntekijän tulisi hallita ammatillisen koulutuksen jälkeen?

  • Työntekijöiden tulisi osata palvella asiakaspalvelussa ja tietää miten toimia asiakastilanteessa.


4. Ota selvää seuraavista asioista


Miten yritys / organisaatio / järjestö on määritellyt toiminnan laadun ja miten sitä

seurataan?

  • Omavalvonta seurannan kautta.


Miten henkilökunnalle tiedotetaan yrityksen asioista?

  • Työryhmän omassa whatsapp ryhmässä. 


Miten uusien työntekijöiden perehdyttäminen toteutetaan?

  • Opettamalla ja pitämällä turvallisuus koulutuksia.


Miten yrityksessä huolehditaan henkilöstön työhyvinvoinnista?

  • Pitämällä työhyvinvointi päiviä, tarpeeksi monta kertaa vuodessa.


Millainen on yrityksen imago (yrityskuva) ja miten sitä tuodaan esille?

  • Mainostamalla sekä sosiaalisen median kautta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kymenlaakson ruokakulttuuri

Perustietoa Kymenlaakso sijaitsee Kaakkois-Suomessa ja se on saanut nimensä sen halki kulkevasta Kymijoesta, jonka varrella ovat seudun suurimmat asutuskeskukset. Kymenlaakson maakuntakeskukset ovat Kotka ja Kouvola.  Kymenlaakson maakuntaa ympäröivät  Uusimaa  lounaassa,  Päijät-Häme  luoteessa,  Etelä-Savo  pohjoisessa ja  Etelä-Karjala  idässä. ( lähde ) Ruokakulttuuri Kymenlaakso kuuluu pääosin pehmeän leivän alueeseen, sillä leipominen on isossa roolissa, varsinkin arkisin. Kymenlaaksolaiset ovat nimenneet ruokiaan monipuolisesti, mikä on myös rikastuttanut alueen ruokakultturia. Viime vuosina on kiinnitetty paljon huomiota ruokakulttuuriin, on kartoitettu historiaa, kehitetty vanhalta pohjalta uutta ja edistetty voimakkaasti pienimuotoista elintarviketuotantoa.  Kymenlaakson 3 perinneruokaa ovat; hapankaalikeitto, perunaleposkat ja sienisalaatti. Myös rieskat ja piirakat kuuluvat kymenlaaksoiseen ruokakulttuuriin. ( lähde ) Hapankaalikeitto  200 g sipulia 1 rkl

Alkoholitaulukko

ALKOHOLI RAAKA-AINE/ MAUSTEET VALMISTUSMAA(T) LAATULUOKITUS ESIMERKKIDRINKKI Käyttötavat TUOTEMERKKEJÄ Vodka -           Vesi, etanoli ja vilja -           Venäjä, Puola, Yhdysvallat, Kanada, Suomi ja Ruotsi -           Ei ole. -           Valkovenäläinen -           Sininen kirpeä -           Caipirosca -           Voidaan nauttia raakana, jolloin se on yleensä jäähdytetty kylmäksi. Myös sitä voidaan käyttää juomasekoituksissa. -           Hollantilainen Ketel One Vodka -           Absolut Vodka -           Venäjän Smirnoff ja Standard Vodka -           Suomen Finlandia Vodka Gin -           Vilja, katajanmarjat -           Mausteet; korianteri, kardemumma, sitrushedelmän kuoret, kanelia ja inkivääriä -           Lontoo ja Brittein Saaret -           Ei ole.

Retki-, Erä- ja Luontoruokailu päättötyö

Alkuruoka: Bataattikeitto Valitsin keiton kanssa valkoviinin, joka on pirteä ja hedelmällinen, mutta kuiva. Joten valitsin Laroche Réserve Chardonnay 2016 .  Pääruoka: Kanapihvit & kasvisnyytit Pääruoan kanssa valitsin juotavaksi punaviinin, mikä on kevyehkö, marjaisa, mutta myös raikas. Valitsin Castillo de Molina Pinot Noir Reserva 2015 . Jälkiruoka:  Suklaamousse mustikoilla Jälkiruoan juoman valmistin itse. Juoma oli mukavan makea ja siinä maistui mukavasti vanilija. Juoman nimi on vanilijaunelma.  Juoman ainekset:  1 cl Salted Caramel makusiirappia 2 cl Galliano Vanilla  2 cl Koskenkorva Vodka 40% Sprite